Het verhaal van Annelies Fortuin - Lola's sportswear

Het verhaal van Annelies Fortuin

''Als je als vrouw een lichaam hebt dat afwijkt van de algemene norm "slank" dan ligt er al snel een oordeel klaar. Waar bij mannen spierballen heel normaal is en vaak ook als sexy wordt gezien, kunnen vrouwen op heel wat commentaar rekenen. Door de jaren heen heb ik verschillende opmerkingen gekregen over HOE ik eruit zie.

Ik ben Annelies Fortuin, een jonge vrouw die nuchter in het leven staat. Mijn passie ligt in de fitness. Momenteel draai ik internationale bodybuilding wedstrijden (NPC/ Pro League) in de categorie, figure.

Ik heb geleerd dat bepaalde negatieve klanken vaak ontstaan uit jaloezie, uit misgunnen. Je kan beter omgaan met de mensen die je energie geven in het leven. Iedereen mag vinden wat diegene wilt vinden. Ik kies ervoor om te luisteren naar diegene die ik wil horen. #bodypositivity 🤍 Respect hebben voor alle lichamen en daarmee ook vooral stoppen met veroordelen. Wees lief voor jezelf maar ook naar anderen.''
- Annelies Fortuin
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.