1 van 2

Ruilen & retourneren

Wanneer je je product graag wilt retourneren of ruilen dan vertellen wij je hier welke stappen je daarvoor moet nemen.

Tot 14 dagen na ontvangst van je bestelde product heb je de mogelijkheid om dit product te retourneren. Het product dient onbeschadigd met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. (De kaartjes moeten nog eraan zitten, hygiëne strips moeten er nog in zitten etc)

Retourneren
Je kan het retour formulier downloaden. Lees goed voordat je het terug stuurt de retourvoorwaarden. 

DOWNLOAD HIER.

Binnen 14 dagen na ontvangst bij Sportswear van van het geretourneerde product zal het verschuldigde orderbedrag aan jou worden teruggestort, mits het product in goede orde en onder bovenstaande voorwaarde retour is ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren komen voor je eigen rekening. 

Swimwear kunnen wij niet retour nemen omdat wij dit niet kunnen doorverkopen ivm de hygiëne wet. Wij willen je daarom graag de mogelijkheid geven om het geld via je wallet terug te geven. Met de wallet kan je betalen in de gehele store. Voor meer informatie hierover kan je HIER klikken. De wallet onbeperkt geldig is. De andere optie is dat je je product gratis om kan ruilen op onze kosten.

 Ruilen

Je kan het ruil formulier downloaden.  Vul goed in voor welk artikel en/of welke maat je het zou willen ruilen.

DOWNLOAD HIER.

De verzendkosten voor het terugsturen van het product komen voor je eigen rekening, de verzendkosten van het nieuwe product naar de klant toe worden vergoed door LS-WEAR. Als het nieuwe product goedkoper is dan je huidige product dan krijg je binnen 14 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product het verschil terug op je bankrekening. Als het nieuwe product duurder is dan je huidige product, dan dient het verschil te worden bijbetaald. 

Na ontvangst van het product en mits het product in goede orde en onder bovenstaande voorwaarde retour is ontvangen, zal het nieuwe product je worden toegestuurd.